Knihobot

Amy Symington

    Amy Symingtonová je profesorkou výživy a autorkou kuchařek zaměřených na rostlinnou stravu. Své znalosti a vášeň pro vědecky podložené přínosy rostlinné stravy pro zdraví a životní prostředí sdílí prostřednictvím výuky a kulinářských programů. Její práce zdůrazňuje spojení mezi jídlem, zdravím a komunitou, zejména v kontextu podpory lidí, kterých se dotklo onemocnění. Prostřednictvím svých receptů a psaní inspiruje k vytváření výživných a chutných jídel.

    The Long Table Cookbook
    • 2020

      A nutritious diet is key to both the prevention and management of chronic illness, but to make us feel wonderful, it must also taste wonderful―and a meal shared with family and friends is even better. Grounded in this perspective,  The Long Table Cookbook makes the transition to a health-optimizing plant-based diet simple and satisfying, featuring over seventy-five recipes along with the latest evidence-based nutritional advice, meal planning suggestions and tips for hosting community gatherings. Chef Amy Symington and  The Long Table Cookbook  team have put a gourmet spin on healthy ingredients with recipes that are made to share. Readers won’t be able to resist flavourful dishes like Watermelon, Mint, Tofu Feta & Arugula Salad, Caramelized Fennel, Sweet Potato & Pine Nut Cheese Pizza and Strawberry & Hazelnut Streusel Cake with Maple Vanilla Glaze. And while the recipes are satisfying and simple to prepare, they are also crafted to offer a balanced, nutrient-rich menu of whole foods. Whether cooking for four or twenty-four people, the vibrant recipes and beautiful photographs in  The Long Table Cookbook  will inspire readers to come together to enjoy their best health.

      The Long Table Cookbook