In this 2nd edition of The Ethical Meat Handbook author Meredith Leigh argues that by assuming responsibility for our food and the route by which it gets there, animals can be an optimal source of food, fiber, and environmental management. Featuring 100+ recipes, and discussions around responsible meat production and economics.
Meredith Leigh Pořadí knih
Meredith Leigh se věnuje udržitelnosti v potravinářství prostřednictvím mnoha rolí, od farmářky po spisovatelku. Její práce zahrnuje zakládání zemědělských spolků a prodej masa, což odráží její snahu o etické a udržitelné zemědělství. Leigh působí v oblasti vzdělávání a výzkumu na farmě Living Web Farms, kde sdílí své znalosti a zkušenosti. Její psaní pravděpodobně odráží hluboké pochopení propojení mezi produkcí potravin, komunitou a životním prostředím.


- 2020
- 2017
Pure Charcuterie
- 160 stránek
- 6 hodin čtení
Create beautiful cured meats at home, revel in the delicious combination of craft and thrift, and discover creativity and empowerment through charcuterie practice. Meredith Leigh makes a case for meat preservation both as a means of artistic expression and flavorful eating, in a beautiful, accessible guide for the everyday cook.