Knihobot

Meredith Leigh

    Meredith Leigh se věnuje udržitelnosti v potravinářství prostřednictvím mnoha rolí, od farmářky po spisovatelku. Její práce zahrnuje zakládání zemědělských spolků a prodej masa, což odráží její snahu o etické a udržitelné zemědělství. Leigh působí v oblasti vzdělávání a výzkumu na farmě Living Web Farms, kde sdílí své znalosti a zkušenosti. Její psaní pravděpodobně odráží hluboké pochopení propojení mezi produkcí potravin, komunitou a životním prostředím.

    Pure Charcuterie
    The Ethical Meat Handbook, Revised and Expanded 2nd Edition
    • 2020

      In this 2nd edition of The Ethical Meat Handbook author Meredith Leigh argues that by assuming responsibility for our food and the route by which it gets there, animals can be an optimal source of food, fiber, and environmental management. Featuring 100+ recipes, and discussions around responsible meat production and economics.

      The Ethical Meat Handbook, Revised and Expanded 2nd Edition
    • 2017

      Pure Charcuterie

      • 160 stránek
      • 6 hodin čtení
      3,9(23)Ohodnotit

      Create beautiful cured meats at home, revel in the delicious combination of craft and thrift, and discover creativity and empowerment through charcuterie practice. Meredith Leigh makes a case for meat preservation both as a means of artistic expression and flavorful eating, in a beautiful, accessible guide for the everyday cook.

      Pure Charcuterie