Rychle, levně a v pohodlí domova připravte více než 100 blahodárných a lahodných nápojů, alkoholických i nealkoholických, uzpůsobených chutí i silou vašemu gustu. Tento přehledný průvodce povzbudí začátečníka a inspiruje znalce. Obsahuje přes sto receptů na výrobu piva nejen z chmelu, výborného víny z ovoce, zeleniny a bobulí, moštu z jablek, sirupů z listí řady stromů, čajů a limonád z léčivých bylin a polního kvítí. Ochutnejte mrkvovou whisky, trnkový a slívový rum, pastinákové sherry, bezinkové a ostružinové víno, dýňové pivo, janovcový tonik a tavolníkový čaj nebo klasiku, např. sekt z černého bezu, trnkový džin, vězeňský odvar...
Andy Hamilton Knihy
Andy Hamilton je filozof, který se specializuje na estetiku, politickou filozofii a filozofii mysli. Jeho práce se zaměřuje na témata jako je autonomie umění a povaha sebe sama, přičemž čerpá z hlubokých znalostí hudby, zejména jazzu a klasické hudby. Hamiltonovy publikace a články často zkoumají vztah mezi uměním, pamětí, tělem a sebeuvědoměním. Jeho intelektuální zájem zahrnuje také filozofy jako Wittgenstein a J.S. Mill, což se odráží v jeho pronikavých analýzách estetických a filozofických konceptů.






The paperback outing of an acclaimed publishing first, reproducing 300 pages of handwritten manuscript by comedy legend Andy Hamilton
Fermenting Everything
- 288 stránek
- 11 hodin čtení
Kombucha, kimchi, kefir and more-you can ferment nearly anything- for healthy, exciting and tasty dishes.
A witty, wise and charming take on modern football by Chelsea fan Andy Hamilton, one of the country's leading comedy writers and stand-ups, and a novelist to boot. It tells of a childhood growing up in the streets surrounding Stamford Bridge and obsessing over Chelsea before he began to question the modern game.
Find edible wild plants in this seasonal foraging guide for beginners A friendly, honest guide for wary would-be foragersOnly plants that are easy to find, easy to identify and tastyClear photographic guides to the species