Knihobot

Andy Hamilton

    Andy Hamilton je filozof, který se specializuje na estetiku, politickou filozofii a filozofii mysli. Jeho práce se zaměřuje na témata jako je autonomie umění a povaha sebe sama, přičemž čerpá z hlubokých znalostí hudby, zejména jazzu a klasické hudby. Hamiltonovy publikace a články často zkoumají vztah mezi uměním, pamětí, tělem a sebeuvědoměním. Jeho intelektuální zájem zahrnuje také filozofy jako Wittgenstein a J.S. Mill, což se odráží v jeho pronikavých analýzách estetických a filozofických konceptů.

    Andy Hamilton
    The First-Time Forager
    Blue was the Colour
    Fermenting Everything
    Longhand
    Chlast za hubičku
    • Rychle, levně a v pohodlí domova připravte více než 100 blahodárných a lahodných nápojů, alkoholických i nealkoholických, uzpůsobených chutí i silou vašemu gustu. Tento přehledný průvodce povzbudí začátečníka a inspiruje znalce. Obsahuje přes sto receptů na výrobu piva nejen z chmelu, výborného víny z ovoce, zeleniny a bobulí, moštu z jablek, sirupů z listí řady stromů, čajů a limonád z léčivých bylin a polního kvítí. Ochutnejte mrkvovou whisky, trnkový a slívový rum, pastinákové sherry, bezinkové a ostružinové víno, dýňové pivo, janovcový tonik a tavolníkový čaj nebo klasiku, např. sekt z černého bezu, trnkový džin, vězeňský odvar...

      Chlast za hubičku
    • The paperback outing of an acclaimed publishing first, reproducing 300 pages of handwritten manuscript by comedy legend Andy Hamilton

      Longhand
    • Fermenting Everything

      • 288 stránek
      • 11 hodin čtení

      Kombucha, kimchi, kefir and more-you can ferment nearly anything- for healthy, exciting and tasty dishes.

      Fermenting Everything
    • A witty, wise and charming take on modern football by Chelsea fan Andy Hamilton, one of the country's leading comedy writers and stand-ups, and a novelist to boot. It tells of a childhood growing up in the streets surrounding Stamford Bridge and obsessing over Chelsea before he began to question the modern game.

      Blue was the Colour
    • Find edible wild plants in this seasonal foraging guide for beginners A friendly, honest guide for wary would-be foragersOnly plants that are easy to find, easy to identify and tastyClear photographic guides to the species

      The First-Time Forager