Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Gastronomické speciality českých, moravských a slezských regionů. Vydatné recepty, kouzelné názvosloví, pomocný slovníček, tabulka měr a vah, z níž se dozvíme, zač je toho loket a kolik žejdlíků čeho je zapotřebí k dobré baště.
Skladem máme celkem knihy Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) (2001).
Nákup knihy
Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár), Jaroslav Vašák
- Jazyk
- Rok vydání
- 2001
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 93 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jaroslav Vašák
- Vydavatel
- Libri
- Rok vydání
- 2001
- ISBN10
- 8072770748
- ISBN13
- 9788072770748
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Gastronomické speciality českých, moravských a slezských regionů. Vydatné recepty, kouzelné názvosloví, pomocný slovníček, tabulka měr a vah, z níž se dozvíme, zač je toho loket a kolik žejdlíků čeho je zapotřebí k dobré baště.