Knihobot
1/5

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti

Autoři

Více o knize

Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, mošty, protlaky, kečupy, sterilovoná zelenina a houby, zeleninové štávy, zmrazováním (masa, hotových jídel včetně pečiva, vajec, mléčních výrobků, hub, ovoce,zeleniny), konzervaci cukrem (džemy, marmelády, rosoly, ovocné sirupy, proslazené ovoce), sušení, konzervování alkoholem (ovocná vína, alkoholizované mošty, ovoce v alkoholu, ovocné likéry), konzervaci octem (zelenina, houby v octě, aromatické octy), solením a uzením, konzervování vajec, skladování čerstvého ovoce a zeleniny.

Parametry

Nakladatelství
SZN

Kategorie

Vydání

Stav

Nákup knihy

Tato konkrétní kniha je již vyprodána.
Zobrazit podobnou knihu

Skladem máme celkem knihy Konzervace a ukládání potravin v domácnosti (1988).