Knihobot

Krkonošská kuchařka

Hodnocení knihy

4,7(16)Ohodnotit

Více o knize

Brambory, obsahující vitamin C, niacin a minerální látky, jsou zdravé, chutné, bez cholesterolu. Jejich příprava je jednoduchá a pokrmy z nich - saláty, polévky, kaše, nákypy - jsou základem čtyřtýdenní diety. Doplníte-li bramborové menu 6 kroky, které vedou k úspěchu - více malých porcí za den, snížit spotřebu tuku, vystříhat se zbytečných kalorií, více pít, žít bez stresů a přidat pohyb, pak dosáhnete vytoužených výsledků.

Nákup knihy

Krkonošská kuchařka, Jiří Marhold

Jazyk
Rok vydání
2002
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Zrovna tento výtisk už nemáme.
Zobrazit jiný výtisk
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

4,7
Výborná
16 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.