Domácí kuchařka
1112 receptur
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Dobré jídlo je jako umělecké dílo, musíte dokonale zvládnout řemeslo a pak ladíte do kulinářského zázraku. Víte, že Magdalena Dobromila servírovala „tatarský biftek“? Domácí kuchařka je grunt české kuchyně. Při čtení si teprve uvědomíte, že už vše bylo vymyšleno a její následovníci už vlastně jen přizpůsobovali její recepty a doporučení době. Pochopitelně se za 200 let mnohé změnilo, kuchařky mají méně času, ale zase mají různé nástroje, které jim usnadní život, třeba o elektrické troubě, mixéru, krouhači či hnětači si mohla nechat pouze zdát! Ano, některé recepty jsou složité a vyžadují spoustu času. Také některé ingredience jsou nedostupné. Přežívá názor, že Magdalena Dobromila Rettigová vařila těžce a nemoderně. Omyl! S Magdalenou Dobromilou si vaření užijete! A navíc je to nesmírně půvabné čtení.
Skladem máme celkem knihy Domácí kuchařka (2016).
Nákup knihy
Domácí kuchařka, Magdalena Dobromila Rettigová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
- Stav knihy
- Jako nová
- Cena
- 985 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Domácí kuchařka
- Podtitul
- 1112 receptur
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Magdalena Dobromila Rettigová
- Vydavatel
- Fortuna Libri
- Rok vydání
- 2016
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8075460707
- ISBN13
- 9788075460707
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4,45 z 5
- Anotace
- Dobré jídlo je jako umělecké dílo, musíte dokonale zvládnout řemeslo a pak ladíte do kulinářského zázraku. Víte, že Magdalena Dobromila servírovala „tatarský biftek“? Domácí kuchařka je grunt české kuchyně. Při čtení si teprve uvědomíte, že už vše bylo vymyšleno a její následovníci už vlastně jen přizpůsobovali její recepty a doporučení době. Pochopitelně se za 200 let mnohé změnilo, kuchařky mají méně času, ale zase mají různé nástroje, které jim usnadní život, třeba o elektrické troubě, mixéru, krouhači či hnětači si mohla nechat pouze zdát! Ano, některé recepty jsou složité a vyžadují spoustu času. Také některé ingredience jsou nedostupné. Přežívá názor, že Magdalena Dobromila Rettigová vařila těžce a nemoderně. Omyl! S Magdalenou Dobromilou si vaření užijete! A navíc je to nesmírně půvabné čtení.