Nová encyklopedie českého a moravského vína. 2. díl
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Autoři na stránkách knihy vstupují do sklepů a sledují zázračný proces, kdy se hrozny révy vinné přeměňují ve víno. Kapitoly zahrnují širokou škálu témat. První dvě kapitoly se podrobně věnují historii výroby vína a vývoji vinařské architektury. Následuje kapitola o složení vína a nejrozsáhlejší je kapitola podrobně a názorně popisující různé způsoby výroby tichých i šumivých vín, dále výčet jejich nedostatků, vad či nemocí a přehled našich vinařských podoblastí s jejich odlišnostmi. Závěr knihy patří souhrnnému pojednání o příznivých účincích vín zahrnující nejnovější poznatky z celého světa. Nechybí ani dosud nejvíce ucelený přehled vinařských patronů včetně výběru těch nejzajímavějších pranostik. Pro lepší porozumění problematice je součástí knihy vinařský slovníček, tentokrát zaměřený na pojmy týkající se výroby vína.
Vydání
Stav
- Jako nová206 Kč
- Dobrá195 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 195 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Nová encyklopedie českého a moravského vína. 2. díl ().