Knihobot

Lahůdková kuchyně

Parametry

Kategorie

Více o knize

Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k různým domácím oslavám a večírkům. V knize nalezneme množství receptů na přípravu pomazánek a obložených chlebíčků, majonéz, paštik, ryb, studených polévek, omáček, masových specialit... Příprava studených lahůdkových pokrmů v domácnosti

Skladem máme celkem knihy Lahůdková kuchyně (2010).

Nákup knihy

Lahůdková kuchyně, Marie Janků-Sandtnerová

Jazyk
Rok vydání
2010
Stav knihy
Dobrá
Cena
229 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

2021 2022 2023

Navrhnout úpravu