Knihobot

Valašská kuchyně. Krajové speciality

Hodnocení knihy

5,0(4)Ohodnotit

Více o knize

Beskydy, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm se skanzenem. Nabízíme vám další krajové speciality. Charakteristickou složku výživy na Valašsku představovaly produkty salašnictví. Na horských salaších se pásla stáda ovcí a koz a jejich mléko se zpracovávalo na ovčí sýr, brynzu, žinčici. Dnes už doznal jídelníček mnoha změn. Ochutnejte z bohatého receptáře tradičních, typických i oblíbených pokrmů a obohaťte svou slovní zásobu o valašský gastronomický slovníček.

Vydání

Nákup knihy

Valašská kuchyně. Krajové speciality, Jaroslav Vašák

Jazyk
Rok vydání
2012
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Zrovna tento výtisk už nemáme.
Zobrazit jiný výtisk
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

5,0
Výborná
4 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.