Parametry
Kategorie
Více o knize
Polévky, maso a vnitřnosti, drůbež, vejce, ryby a jiná vodní zvířena, zelenina, luštěniny, houby, přílohy k hlavnímu jídlu, saláty, čatní a čalamády, pečivo, moučníky a sladkosti a rozličné nápoje. Doplněno barevnými fotografiemi.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Indická kuchyně
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Vladimír Miltner
- Vydavatel
- Merkur
- Rok vydání
- 1982
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Polévky, maso a vnitřnosti, drůbež, vejce, ryby a jiná vodní zvířena, zelenina, luštěniny, houby, přílohy k hlavnímu jídlu, saláty, čatní a čalamády, pečivo, moučníky a sladkosti a rozličné nápoje. Doplněno barevnými fotografiemi.