Parametry
Více o knize
Popelky v české kuchyni. Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily.
Skladem máme celkem knihy Pod pokličkou 3 (2008).
Nákup knihy
Pod pokličkou 3, Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková, Jitka Saturková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2008,
- Stav knihy
- Velmi dobrá
- Cena
- 46 Kč
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.