Lilky neboli baklažány
Autoři
Více o knize
Recepty na přípravu lilků v kuchyni. Kuchařka zaměřená na pokrmy připravené z tepelně upravených lilků - zeleniny, která obsahuje minerály, stopové prvky a vitaminy a řadí se do skupiny potravin, které by neměly chybět při odtučňovací dietě. Lilky jsou vhodné do polévek, salátů, rozmixované pro přípravu pomazánek. Hodí se i k zapékání, chutné jsou dušené, smažené a zvlášť chutné jsou grilované. Kniha obsahuje 183 předpisů se všemi uvedenými způsoby úpravy.
Vydání
2000
Stav
- Jako nová34 Kč
- Dobrá33 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 33 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Lilky neboli baklažány (2000).