Knihobot

Calvados po lopatě - Návod na výrobu jablečného destilátu

Hodnocení knihy

1,0(1)Ohodnotit

Více o knize

Autor formou praktických rad srozumitelně vysvětluje postup výroby jablečné pálenky od sběru jablek, moštování jablečné šťávy, kvašení, vlastního pálení, úpravy macerátu, ředění, filtrování, zrání až po degustaci amatérsky zpracovaného calvadosu, obdivovaného, báječného, nazlátlého koňaku, plného aroma jablek.

Vydání

Nákup knihy

Calvados po lopatě - Návod na výrobu jablečného destilátu, Radek Wagner

Jazyk
Rok vydání
2011
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká)
Zrovna tento výtisk už nemáme.
nebo
Zobrazit jiný výtisk

Doručení

Platební metody

1,0
Slabá
1 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.