Tradiční česká a slovenská kuchařka
Autoři
Více o knize
Česká a slovenská gastronomie se může pyšnit velkým bohatstvím receptur národních, krajových i lokálních. Je třeba zdůraznit téměř encyklopedickou úplnost této knihy, jejíž receptová část obsahuje kromě tradičních jídel i velký výběr nejrozmanitějších specialit. Kuchařky ocení přípravu pokrmů v tlakovém hrnci a na grilu, množství zeleninových a bezmasých jídel. V oddílu moučných jídel najdou předpisy od nejjednodušších až po pečení dortů pro slavnostní příležitosti. Rozsáhlý repertoár doplňuje mnoho receptů vhodných pro děti.... celý text
Nákup knihy
- Nesouvisející podpis / věnování
- Mechanické poškození
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 120 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Tradiční česká a slovenská kuchařka (2003).