Tradiční koření. I.
Autoři
Více o knize
Podtitul: Od anýzu po zázvor Bylinky a koření jsou magií a inspirací každé kuchyně. Vniknout do tajemství jejich užívání je základem skutečného kuchařského umění, které povyšuje rutinu na kouzelnictví s nevyčerpatelným množstvím rozmanitých chuťových kompozic. Dagmar Lánská je naše nejvýznamnější znalkyně koření. Vytvořila mnoho kalendářů a publikací o pěstování a užití koření, přispívá oblíbenými sloupky o koření do časopisů. Svoje nevyčerpatelné znalosti i praktické a inspirativní ukázky z kuchyně vložila do cyklu pěti tematických knih věnovaných koření. Každý svazek obsahuje obecné charakteristiky několika druhů koření, jejich užití v kuchyni i v medicíně, popřípadě stručnou historii. Závěr každé kapitoly je věnován novým originálním receptům, které přinášejí návody na přípravu kořeněných, vesměs cizokrajných jídel.
Vydání
Stav
- Jako nováVyprodáno
- Dobrá88 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 88 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Tradiční koření. I. (2001).