Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal

Autoři

Hodnocení knihy
4.6

Více o knize

Trejbalova kuchařka je dokument o vývoji gastronomie let zhruba 1930 až 1980, doklad rozmanitosti a fantazii mistra kuchaře, důkaz měnících se chutí a vůní pokrmů typických pro určitou dobu a společnost. V Paříži zahájil Jaromír Trejbal tehdy velkolepou cestu po proslulých evropských hotelích a restauracích, kde vařil pro filmové hvězdy, státníky, krále. Po návratu domů pracoval od roku 1937 osm let jako osobní kuchař komika Vlasty Buriana.

Parametry

ISBN
9788090070509
Nakladatelství
GT Club

Kategorie

Vydání

Stav

Nákup knihy

  • Vpisky / podtrhávání
Dostupnost
Skladem
Cena
569 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023