Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Trejbalova kuchařka je dokument o vývoji gastronomie let zhruba 1930 až 1980, doklad rozmanitosti a fantazii mistra kuchaře, důkaz měnících se chutí a vůní pokrmů typických pro určitou dobu a společnost. V Paříži zahájil Jaromír Trejbal tehdy velkolepou cestu po proslulých evropských hotelích a restauracích, kde vařil pro filmové hvězdy, státníky, krále. Po návratu domů pracoval od roku 1937 osm let jako osobní kuchař komika Vlasty Buriana.
Vydání
Stav
- Jako nováVyprodáno
- DobráVyprodáno
- Poškozená569 Kč
Nákup knihy
- Vpisky / podtrhávání
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 569 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023