Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal

Parametry

Hodnocení knihy
4.6

Kategorie

Více o knize

Trejbalova kuchařka je dokument o vývoji gastronomie let zhruba 1930 až 1980, doklad rozmanitosti a fantazii mistra kuchaře, důkaz měnících se chutí a vůní pokrmů typických pro určitou dobu a společnost. V Paříži zahájil Jaromír Trejbal tehdy velkolepou cestu po proslulých evropských hotelích a restauracích, kde vařil pro filmové hvězdy, státníky, krále. Po návratu domů pracoval od roku 1937 osm let jako osobní kuchař komika Vlasty Buriana.

Nákup knihy

Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal, Jaromír Trejbal

  • Vpisky / podtrhávání
Jazyk
Rok vydání
1991,
Stav knihy
Poškozená
Cena
466 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu