Přesně tuhle si přidáte do košíku
Více o knize
Trejbalova kuchařka je dokument o vývoji gastronomie let zhruba 1930 až 1980, doklad rozmanitosti a fantazii mistra kuchaře, důkaz měnících se chutí a vůní pokrmů typických pro určitou dobu a společnost. V Paříži zahájil Jaromír Trejbal tehdy velkolepou cestu po proslulých evropských hotelích a restauracích, kde vařil pro filmové hvězdy, státníky, krále. Po návratu domů pracoval od roku 1937 osm let jako osobní kuchař komika Vlasty Buriana.
Skladem máme celkem knihy Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal (1991).
Nákup knihy
Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal, Jaromír Trejbal
- Vpisky / podtrhávání
- Jazyk
- Rok vydání
- 1991,
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 466 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jaromír Trejbal
- Vydavatel
- GT Club
- Vydavatel
- 1991
- ISBN10
- 8090070507
- ISBN13
- 9788090070509
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4,6 z 5
- Anotace
- Trejbalova kuchařka je dokument o vývoji gastronomie let zhruba 1930 až 1980, doklad rozmanitosti a fantazii mistra kuchaře, důkaz měnících se chutí a vůní pokrmů typických pro určitou dobu a společnost. V Paříži zahájil Jaromír Trejbal tehdy velkolepou cestu po proslulých evropských hotelích a restauracích, kde vařil pro filmové hvězdy, státníky, krále. Po návratu domů pracoval od roku 1937 osm let jako osobní kuchař komika Vlasty Buriana.