Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Zelené potraviny. Když jídlo je naším lékem

Autoři

Hodnocení knihy
4.4

Více o knize

Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví. Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací.

Parametry

ISBN
9788025445907
Nakladatelství
Ratio Bona

Kategorie

Vydání

2010

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
60 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Zelené potraviny. Když jídlo je naším lékem (2010).