Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot

Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena

Autoři

Více o knize

Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými pojmy jako pukance, kernotto, bulgur, špalda, amarant, cizrna, kuskus, kapucín či indiánská rýže a navíc (možná) zjistíte, že jste dosud nevěděli všechno o známějších potravinách jako je rýže natural, pohanka, lněné semínko, jáhly či třeba vojtěška. Podstatnou část knihy ovšem zabírá 131 receptů na základní úpravu zmíněných rostlinných pochutin, na jejichž základě můžete popustit uzdu své kuchřské fantazie.

Parametry

ISBN
9788090323407
Nakladatelství
EB

Kategorie

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
81 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena (2002).