Dvanáct chutí roku
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Čtyřchodová menu od ledna až do prosince velkou invencí proměňuje autor knihy, šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější .
Vydání
2011
Stav
- Jako nová26 Kč
- Dobrá24 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 24 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Dvanáct chutí roku (2011).