Knihobot
Hodnocení knihy
4.0

Pečení krok za krokem: Základní postupy a nejlepší recepty pro začátečníky

Autoři

Více o knize

Každá hostitelka se ráda pochlubí návštěvě domácí bábovkou či řezy. Ve více než 100 receptech je zevrubně popsána příprava základních těst na cukrářské výrobky, postup pečení klasických a moderních dortů, koláčů a cukroví. Jednotlivé kroky ilustruje více než 150 fotografií. Začátečníci zde najdou užitečné informace o surovinách a náčiní, které se stanou zárukou jejich úspěchu.

Nákup knihy

Pečení krok za krokem: Základní postupy a nejlepší recepty pro začátečníky, Kolektiv

  • Mechanické poškození
Jazyk
Rok vydání
2007
Stav knihy
Poškozená
Cena
27 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

2021 2022 2023

Navrhnout úpravu