Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Sváteční menu od polévky po dezert

Autoři

Hodnocení knihy
4.0

Více o knize

17. kuchařka z Edice Apetit. Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…).

Parametry

ISBN
9788087575215
Nakladatelství
Burda

Kategorie

Vydání

2014, pevná

Stav

Nákup knihy

  • Mechanické poškození
Dostupnost
Skladem
Cena
66 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Sváteční menu od polévky po dezert (2014).