Knihobot
Hodnocení knihy
4.0

Sváteční menu od polévky po dezert

Autoři

Parametry

Více o knize

17. kuchařka z Edice Apetit. Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…).

Nákup knihy

Sváteční menu od polévky po dezert, Kolektiv

Jazyk
Rok vydání
2014
Stav knihy
Dobrá
Cena
76 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

2021 2022 2023

Navrhnout úpravu