Knihobot

Červená řepa, mangold a špenát

Hodnocení knihy

3,5(4)Ohodnotit

Více o knize

Červenou řepu a její blahodárné účinky na lidský organizmus znali již staří Římané. Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.

Nákup knihy

Červená řepa, mangold a špenát, Margaret Briggs

Jazyk
Rok vydání
Zrovna tento výtisk už nemáme.
nebo
Zobrazit jiný výtisk

Doručení

  •  

Platební metody

3,5
Dobrá
4 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.