Přesně tuhle si přidáte do košíku
Parametry
- Hodnocení knihy
- 4.3
Více o knize
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žádoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled).
Nákup knihy
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů, Jana Dostálová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2010,
- Stav knihy
- Jako nová
- Cena
- 30 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jana Dostálová
- Vydavatel
- Forsapi
- Vydavatel
- 2010
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8090382088
- ISBN13
- 9788090382084
- Kategorie
- Hodnocení
- 4,35 z 5
- Anotace
- Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žádoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled).