Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Jak nakupovat a zpracovávat maso

Autoři

Hodnocení knihy
4.7

Více o knize

Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa. Ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče. Rozšířené vydání. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Parametry

ISBN
9788087575390

Kategorie

Vydání

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
155 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Jak nakupovat a zpracovávat maso ().