Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Síla přírodní fermentace. Jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur

Autoři

Hodnocení knihy
4.7

Více o knize

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Parametry

ISBN
9788024752143
Nakladatelství
Grada

Kategorie

Vydání

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
339 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023