Přesně tuhle si přidáte do košíku
Více o knize
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
Nákup knihy
Síla přírodní fermentace. Jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur, Sandor Ellix Katz
- Jazyk
- Rok vydání
- 2015,
- Stav knihy
- Jako nová
- Cena
- 339 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Síla přírodní fermentace. Jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Sandor Ellix Katz
- Vydavatel
- Grada
- Vydavatel
- 2015
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 802475214X
- ISBN13
- 9788024752143
- Kategorie
- Zdraví / Medicína / Lékařství, Kuchařky
- Hodnocení
- 4,7 z 5
- Anotace
- Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.