Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot

Chuťový místopis

Autoři

Více o knize

Publikace o české, moravské a slovenské lidové kuchyni, doplněná národopisnou charakteristikou jednotlivých oblastí. Svým způsobem neobvyklý soupis receptů na starobylé pokrmy z Prahy a Podbrdí, Polabí a středních Čech, Podkrkonoší, Plzeňska, Chodska a Pošumaví, Blat, Českomoravské vrchoviny, Brna a okolí, Hané, Valašska, Slovácka aSlovenska. Každá jednotlivá část je doprovázena úvodem o místních obyčejích. Předpisová část obsahuje řadu receptů na nejrozmanitější lidová jídla, polévky, přípravu masa, pečiva a moučníků.

Parametry

Nakladatelství
Avicenum

Kategorie

Vydání

Stav

Nákup knihy

  • Vyřazeno z knihovny
Dostupnost
Skladem
Cena
131 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023