Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot
1/6

Chuťový místopis

Autoři

Více o knize

Publikace o české, moravské a slovenské lidové kuchyni, doplněná národopisnou charakteristikou jednotlivých oblastí. Svým způsobem neobvyklý soupis receptů na starobylé pokrmy z Prahy a Podbrdí, Polabí a středních Čech, Podkrkonoší, Plzeňska, Chodska a Pošumaví, Blat, Českomoravské vrchoviny, Brna a okolí, Hané, Valašska, Slovácka aSlovenska. Každá jednotlivá část je doprovázena úvodem o místních obyčejích. Předpisová část obsahuje řadu receptů na nejrozmanitější lidová jídla, polévky, přípravu masa, pečiva a moučníků.

Parametry

Nakladatelství
Dita

Kategorie

Vydání

Nákup knihy

Zrovna tuhle už nemáme.
Ukázat podobný kousek