Chuťový místopis
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Publikace o české, moravské a slovenské lidové kuchyni, doplněná národopisnou charakteristikou jednotlivých oblastí. Svým způsobem neobvyklý soupis receptů na starobylé pokrmy z Prahy a Podbrdí, Polabí a středních Čech, Podkrkonoší, Plzeňska, Chodska a Pošumaví, Blat, Českomoravské vrchoviny, Brna a okolí, Hané, Valašska, Slovácka aSlovenska. Každá jednotlivá část je doprovázena úvodem o místních obyčejích. Předpisová část obsahuje řadu receptů na nejrozmanitější lidová jídla, polévky, přípravu masa, pečiva a moučníků.
Vydání
Stav
- Jako nováVyprodáno
- DobráVyprodáno
- Poškozená71 Kč
Nákup knihy
- Mechanické poškození
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 71 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023