Sezónní kuchařka: Vaříme od jara do zimy
Autoři
Více o knize
Každé roční období nám přináší do jídelníčku něco jiného. Na jaře zkusíme něco z čerstvých bylinek, v létě i na podzim zužitkujeme, co dala zahrádka a za zimního chladu se nebudeme bát dát na stůl i něco vydatnějšího "od masa". Česká kuchyně je nejenom výborná, ale při správné přípravě je i zdravá. Připomeňte si s námi její dobroty od jara do zimy a určitě vyzkoušejte, co k tradičním pochoutkám přidává a co dalšího vám radí báječná, osvědčená a navíc i vtipná kuchařka Růžena Přibylová. Dobrou chuť!
Vydání
2017
Stav
- Jako nováVyprodáno
- Dobrá57 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 57 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023