Knihobot

Sezónní kuchařka: Vaříme od jara do zimy

Autoři

Více o knize

Každé roční období nám přináší do jídelníčku něco jiného. Na jaře zkusíme něco z čerstvých bylinek, v létě i na podzim zužitkujeme, co dala zahrádka a za zimního chladu se nebudeme bát dát na stůl i něco vydatnějšího "od masa". Česká kuchyně je nejenom výborná, ale při správné přípravě je i zdravá. Připomeňte si s námi její dobroty od jara do zimy a určitě vyzkoušejte, co k tradičním pochoutkám přidává a co dalšího vám radí báječná, osvědčená a navíc i vtipná kuchařka Růžena Přibylová. Dobrou chuť!

Parametry

ISBN
9788075460882
Nakladatelství
Fortuna Libri

Kategorie

Vydání

2017

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
57 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023