Přesně tuhle si přidáte do košíku
Parametry
Kategorie
Více o knize
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu".
Skladem máme celkem knihy Tajnosti francouzského pekaře (2015).
Nákup knihy
Tajnosti francouzského pekaře, Peter Mayle
- Jazyk
- Rok vydání
- 2015
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná),
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 141 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Tajnosti francouzského pekaře
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Peter Mayle
- Vydavatel
- Argo
- Rok vydání
- 2015
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8025714713
- ISBN13
- 9788025714713
- Kategorie
- Kuchařky
- První vydání
- 2005
- Původní název
- Confessions of a French Baker
- Anotace
- V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu".