Jednoduše & Dokonale. Kuře
Autoři
Parametry
Více o knize
Ve své nové edici Jednoduše a dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše a dokonale – Kuře. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 140 barevných fotografií. Téměř 80 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje kuře, je v knize opět zpracováno osvědčeným systémem „krok za krokem“. Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
Nákup knihy
Jednoduše & Dokonale. Kuře, Jana Vaňková, Roman Vaněk
- Jazyk
- Rok vydání
- 2017
- Stav knihy
- Jako nová
- Cena
- 249 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Jednoduše & Dokonale. Kuře
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jana Vaňková, Roman Vaněk
- Vydavatel
- Prakul Production, s.r.o.
- Rok vydání
- 2017
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 808773730x
- ISBN13
- 9788087737309
- Série
- Jednoduše a dokonale
- Kolekce
- Jednoduše & dokonale
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4,8 z 5
- Anotace
- Ve své nové edici Jednoduše a dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše a dokonale – Kuře. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 140 barevných fotografií. Téměř 80 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje kuře, je v knize opět zpracováno osvědčeným systémem „krok za krokem“. Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.