Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Maso a zvěřina

Parametry

Hodnocení knihy
4.0

Kategorie

Více o knize

V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázkami týkajícími se úpravy masa, jeho vykošťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možných způsobů tepelné úpravy, se zabývají Rady pro kuchaře. Postup při zvlášť náročných úkolech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.

Nákup knihy

Maso a zvěřina, Christian Teubner

Jazyk
Rok vydání
2010
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná),
Stav knihy
Dobrá
Cena
404 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu