Knihobot

Škola kuchařských technik. Přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

Autoři

Hodnocení knihy
5.0

Více o knize

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.

Parametry

ISBN
9788024925943
Nakladatelství
Ikar

Kategorie

Vydání

2014

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
592 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023