Parametry
- Hodnocení knihy
- 4.0
Více o knize
Uznávaný chirurg specializující se na problematiku hubnutí Dr. Grath Davis představuje převratná zjištění v oblasti výzkumu stravy a zdravotního průmyslu, co se bílkovin týká, a vysvětluje, proč jsou pro naše zdraví škodlivé a proč nám mohou znemožnit snížit váhu. Více a více bílkovin opravdu je to správné? Ať už chodíte k lékaři, výživovému specialistovi, nebo k trenérovi, všichni radí jíst více bílkovin. Potraviny, nápoje a doplňky stravy jsou obohaceny o extra proteiny. Mnoho lidí používá bílkoviny k regulaci své hmotnosti, k získání nebo úbytku kilogramů, zatímco jiní věří, že jim dodávají více energie a jsou nezbytné k delšímu a zdravějšímu životu. Dr. Grath Davis se nyní ptá: Opravdu nás proteiny činí zdravějšími? Odpověď, kterou důrazně obhajuje, zní NE. Podle něj nás příliš mnoho proteinů ve skutečnosti činí nemocnými, tlustými a unavenými.
Skladem máme celkem knihy Proteinholik (2018).
Nákup knihy
Proteinholik, Garth Davis
- Vpisky / podtrhávání
- Jazyk
- Rok vydání
- 2018,
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 125 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Proteinholik
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Garth Davis
- Vydavatel
- Anag
- Vydavatel
- 2018
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8075541596
- ISBN13
- 9788075541598
- Kategorie
- Hodnocení
- 4 z 5
- Anotace
- Uznávaný chirurg specializující se na problematiku hubnutí Dr. Grath Davis představuje převratná zjištění v oblasti výzkumu stravy a zdravotního průmyslu, co se bílkovin týká, a vysvětluje, proč jsou pro naše zdraví škodlivé a proč nám mohou znemožnit snížit váhu. Více a více bílkovin opravdu je to správné? Ať už chodíte k lékaři, výživovému specialistovi, nebo k trenérovi, všichni radí jíst více bílkovin. Potraviny, nápoje a doplňky stravy jsou obohaceny o extra proteiny. Mnoho lidí používá bílkoviny k regulaci své hmotnosti, k získání nebo úbytku kilogramů, zatímco jiní věří, že jim dodávají více energie a jsou nezbytné k delšímu a zdravějšímu životu. Dr. Grath Davis se nyní ptá: Opravdu nás proteiny činí zdravějšími? Odpověď, kterou důrazně obhajuje, zní NE. Podle něj nás příliš mnoho proteinů ve skutečnosti činí nemocnými, tlustými a unavenými.