Knihobot

Receptury teplých pokrmů

Hodnocení knihy

4,2(27)Ohodnotit

Více o knize

Soubor obsahuje všechny receptury, které byly zařazeny v prvním vydání z r. 1970 a v dodatku k recepturám teplých a studených jídel, mléčných nápojů, jídel a polotovarů, vydaném v r. 1973. U každé receptury je kromě druhů a množství potřebných potravin uvedena i stručná smyslová charakteristika pokrmu a výrobní postup. Publikace také uvádí ČSN pro hotová jídla a polotovary, záměny surovin při výrobě pokrmů, průměrné ztráty a odpady vzniklé čištěním a krájením apod.

Nákup knihy

Receptury teplých pokrmů, Antonín Nestával, František Syrový

Jazyk
Rok vydání
1974
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Zrovna tento výtisk už nemáme.
nebo
Zobrazit dostupné vydání

Doručení

Platební metody

4,2
Velmi dobrá
27 Hodnocení

Knihu používá dcera ve škole při studiu hotelnictví. Obsahuje velké množství receptů včetně tabulek s výživovými hodnotami a normami.