Vegan v kondici: Průvodce rostlinnou výživou pro optimální výkony ve sportu i v životě
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Brendan Brazier je kanadský sportovec, pionýr veganského stravování. Jeho publikace se stala kultovní knihou světového vegetariánského a veganského hnutí. V patnácti letech se rozhodl stát se vrcholovým sportovcem. Celý život zkoumal, jaká strava pro něho bude nejlepší, aby podpořila výkon a nezatěžovala organismus. Výsledkem je legendární dieta Thrive, která pomohla celé řadě sportovců k zisku olympijských medailí. Tato dieta se nezaměřuje pouze na profesionální sportovce, nýbrž i na ty z nás, kteří požadují optimální zdraví a výkonnost a chtějí předcházet nemocem. Bernard Brazier revolučním způsobem změnil veganské stravování a přitom dbal na vyváženost, dostupnost a neideologičnost.
Nákup knihy
Vegan v kondici: Průvodce rostlinnou výživou pro optimální výkony ve sportu i v životě, Brendan Brazier, Anna Kudrnová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2019
- Stav knihy
- Jako nová
- Cena
- 129 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Vegan v kondici: Průvodce rostlinnou výživou pro optimální výkony ve sportu i v životě
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Brendan Brazier, Anna Kudrnová
- Vydavatel
- Mladá fronta
- Rok vydání
- 2019
- Počet stran
- 0
- ISBN10
- 8020453180
- ISBN13
- 9788020453181
- Kategorie
- Motivace a seberozvoj, Kuchařky
- Hodnocení
- 4,25 z 5
- Anotace
- Brendan Brazier je kanadský sportovec, pionýr veganského stravování. Jeho publikace se stala kultovní knihou světového vegetariánského a veganského hnutí. V patnácti letech se rozhodl stát se vrcholovým sportovcem. Celý život zkoumal, jaká strava pro něho bude nejlepší, aby podpořila výkon a nezatěžovala organismus. Výsledkem je legendární dieta Thrive, která pomohla celé řadě sportovců k zisku olympijských medailí. Tato dieta se nezaměřuje pouze na profesionální sportovce, nýbrž i na ty z nás, kteří požadují optimální zdraví a výkonnost a chtějí předcházet nemocem. Bernard Brazier revolučním způsobem změnil veganské stravování a přitom dbal na vyváženost, dostupnost a neideologičnost.