Knihobot

Kroupy, krupice, ovesné vločky

Hodnocení knihy

4,0(2)Ohodnotit

Více o knize

Protože česká kuchyně není založena na atraktivních druzích koření, ale na skutečné propracovanosti, nápaditosti a notné dávce fantazie, která umožňuje uvařit z jedné základní suroviny širokou škálu chuťově různých jídel, měli bychom se alespoň někdy vráti k receptům a základním potravinám našich babiček, abychom si uvědomili, že i bez těchto exotických koření lze připravit chutné a hodnotné pokrmy.

Vydání

Nákup knihy

Kroupy, krupice, ovesné vločky, Luboš Babička

Jazyk
Rok vydání
1991
product-detail.submit-box.info.binding
(sešitová)
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

4,0
Velmi dobrá
2 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.