Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař - číšník
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař - číšník, Eduard Brhlík, Jaromír Beránek, Elena Klindová, Juraj Romaňuk
- Jazyk
- Rok vydání
- 1984
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 48 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař - číšník
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Eduard Brhlík, Jaromír Beránek, Elena Klindová, Juraj Romaňuk
- Vydavatel
- Merkur
- Rok vydání
- 1984
- Vazba
- pevná
- Kategorie
- Středoškolské učebnice, Kuchařky