Basic cooking
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Základy varenia čiže basic kuchyne a špajzy. Basic postupy, basic finty, basic obmeny. Aj basic chute a chúťky... Asi stovka jedál. Nestačí to vari?
Nákup knihy
Basic cooking, Sabine Sälzer, Sebastian Dickhaut
- Jazyk
- Rok vydání
- 2002
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Basic cooking
- Jazyk
- slovensky
- Autoři
- Sabine Sälzer, Sebastian Dickhaut
- Vydavatel
- Ikar (SK)
- Rok vydání
- 2002
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8055100977
- ISBN13
- 9788055100975
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Základy varenia čiže basic kuchyne a špajzy. Basic postupy, basic finty, basic obmeny. Aj basic chute a chúťky... Asi stovka jedál. Nestačí to vari?