Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Řecká kuchyně Marthy Elefteriadu

Autoři

Hodnocení knihy
4.4

Více o knize

Kulinářská tradice a kultura řeckého stolování v minulosti i dnes. Neměnné a charakteristické složky a ingredience řecké kuchyně (byliny a koření), nejznámější řecká jídla a nejčastější řecké omáčky a polevy. Přehled receptů na typické řecké předkrmy, polévky, saláty, pilafy. Nejrůznější recepty a způsoby přípravy masa, zeleninových jídel, ryb a plodů moře, ovocných zavařenin a sladkých moučníků. Nechybí ani výklad o přípravě a druzích kávy a stručný přehled řeckých vín.

Parametry

ISBN
9788023853452
Nakladatelství
Metramedia

Kategorie

Vydání

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
38 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023