Řecká kuchyně Marthy Elefteriadu
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Kulinářská tradice a kultura řeckého stolování v minulosti i dnes. Neměnné a charakteristické složky a ingredience řecké kuchyně (byliny a koření), nejznámější řecká jídla a nejčastější řecké omáčky a polevy. Přehled receptů na typické řecké předkrmy, polévky, saláty, pilafy. Nejrůznější recepty a způsoby přípravy masa, zeleninových jídel, ryb a plodů moře, ovocných zavařenin a sladkých moučníků. Nechybí ani výklad o přípravě a druzích kávy a stručný přehled řeckých vín.
Vydání
Stav
- Jako nováVyprodáno
- Dobrá38 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 38 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023