Technologie přípravy pokrmů pro 1., 2., 3. ročník středních odborných učilišť, studijní obor číšník, servírka
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů pro 1., 2., 3. ročník středních odborných učilišť, studijní obor číšník, servírka, Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
- Mechanické poškození
- Jazyk
- Rok vydání
- 1987
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 112 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů pro 1., 2., 3. ročník středních odborných učilišť, studijní obor číšník, servírka
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
- Vydavatel
- Merkur
- Rok vydání
- 1987
- Kategorie
- Středoškolské učebnice