Kuchyně chovatele a zahrádkáře
Autoři
Více o knize
Chov domácích zvířat a pěstování zeleniny je výhodné jak po stránce zdravé výživy, tak po stránce ekonomické. Úprava těchto produktů nemusí být ovšem jednotvárná. Stále zpestřování jídelníčku přidává plodem chovatelské práce na atraktivnosti a prospívá celé rodině. V knize naleznete recepty na přípravu jídel z masa, vajec a hub.
Vydání
1974, pevná s přebalem
Stav
- Jako nováVyprodáno
- DobráVyprodáno
- Poškozená53 Kč
Nákup knihy
- Vpisky / podtrhávání
- Mechanické poškození
- Flíčky
- Stopy po navlhnutí / polití
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 53 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Kuchyně chovatele a zahrádkáře (1974).