Knihu momentálně nemáme skladem![](/images/blank-book/blank-book.1920.jpg)
![](/images/blank-book/blank-book.1920.jpg)
Parametry
Kategorie
Více o knize
From award-winning baker Paul Barker, Naturally Fermented Bread introduces the principles of yeast-water baking, including recipes for nutritious, delicious sweet and savory bakes.
Nákup knihy
Naturally Fermented Bread, Clive Aslet, Paul Barker, Calder Loth
- Jazyk
- Rok vydání
- 2020
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Naturally Fermented Bread
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Clive Aslet, Paul Barker, Calder Loth
- Vydavatel
- Quarry Books
- Rok vydání
- 2020
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 1631599135
- ISBN13
- 9781631599132
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- From award-winning baker Paul Barker, Naturally Fermented Bread introduces the principles of yeast-water baking, including recipes for nutritious, delicious sweet and savory bakes.