Technologie přípravy pokrmů pro 1., 2., 3. ročník středních odborných učilišť
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů pro 1., 2., 3. ročník středních odborných učilišť, Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk, Elena Klindová, Jindřich Kobylák
- Nesouvisející podpis / věnování
- Jazyk
- Rok vydání
- 1983
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů pro 1., 2., 3. ročník středních odborných učilišť
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk, Elena Klindová, Jindřich Kobylák
- Vydavatel
- Merkur
- Rok vydání
- 1983
- Kategorie
- Středoškolské učebnice, Kuchařky